Svenska Curlingjuniorernas VM i Sochi 2013

2013-03-06
15:24:59

6 mars - Skottland, Norge och Schweiz
I dag har killarna spelat en morgonmatch mot Skottland och det var en jämn, välspelad match som var spännande intill sista sten. Vi hade 5-5 inför sista och sista sten, men skottarna lyckades få en bra skotte, som vi tog bort med näst sista sten, men de drog dit en ny ännu bättre som vi sen inte lyckades komma åt...lite grymt eftersom vi var så när att stänga boet med näst sista....men men nu är det dags att ta sig an Schweiz kl 19.00...så det är bara att ånga på. 
Tjejerna har spelat kl. 14.00 och det blev en konstig, lite tråkig match med många missar av Norges fyra under första halvan av matchen. I halvtid ledde vi med 5-0 och alla poäng var stulna. De kom igen lite bättre i slutet av matchen, men vi lyckades slå spiken i kistan i nionde med en fin frysning av Sara en etta till oss för ledning 7-4 inför sista, som vi lyckades cleara hem! 
Som sagt, Schweiz för killarna som sen spelat grundomgången färdigt, och vi får hoppas att det räcker till slutspel. Tjejerna har två matcher kvar i morgon och spelar 8.30 mot Canada och 17.30 mot Schweiz. De har alla möjligheter att klättra i tabellen!!
 
Nu har alla supportrar från Sverige anlänt. Hasse Nyman ( och Lena) och Jocke Lindholm kom inatt.
Här är Timråfantasterna tillsammans med Leksandssupportern Mats!
Allt som allt är det 14 tillresta släktingar och vänner som kommit hit till Sochi och vi har den största och bästa hejaklacken! Fantastiskt!
 

Kommentar:
#1: VBM

Önskar jag kunde vara på plats och heja på er men jag håller alla tummar jag har från hemmaplan istället. Rock on!!
Kram / VBM

2013-03-06 @ 17:12:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: